... a húgom. A retard cím pedig apum agyszüleménye, mert miután megettünk a chilis tésztát, Hugic szomjan akart halni és tejet követelt magának, mert az elvileg semlegesíti a csípős ízt, de közös erővel lebeszéltük, tekintve a nem túl pozitív élettani hatásokat és a tényt, hogy apa úgyis mindjárt behozza a zserbót (tudom, hogy a címben máshogy írtam, de az cím és a másik verzió sokkal mutatósabb), az meg úgyis elfeledteti vele a chilit. De nem, Hugic ragaszkodott a tejhez, akkor nyögte be apum, hogy "Íme az ember, aki nem bírta ki a zserbóig."

Mellesleg végre karácsony van, megkockáztatom, hogy rég volt ilyen jó, felnőttem hozzá (figyelmen kívül hagyva, hogy 5 évesnek vallom magam állandó jelleggel), tehát tudtam úgy intézni mindent, hogy utána minden szép legyen és kellemesen giccses.
De milyen idill lenne az, amelyikből hiányzik az esőfelhő? Semmilyen. Van is esőfelhőm, Kanada-méretű, mert holnap utazom valahová Bécs környékére, Balázs másik nővéréhez és családjához. Ő már kiment pénteken, engem meg kivisz apum. És megint olyan toronymagas idegenfóbiám van, mint kb. a szülinapjakor, pedig azt hittem, már sikerült legyőznöm. Egy fenét... Három teljes napot fogunk ott eltölteni, aztán vissza hozzánk, egészen elsejéig. Lö kettesszámú rettegés. Eddig a leghosszabb együtt töltött idő is csak 3 nap volt, félek egy komplett héttől, meg attól, hogy huzamosabb időn keresztül a másik agyára fogunk menni (vagy inkább én az övére). Mindegy, majd kiderül minden a maga idejében, csak hogy közhelyezzek egy kicsit, a nővére állítólag nem harap (bár sose lehet tudni), ez az egy hét pedig elég kemény menet lesz, de majd jól megoldjuk naaagy egyetérzésben, békében-boldogságban. (Nem bírtam megállni, hogy ne forduljon giccsbe a vége.) Valószínű inkább, hogy az egyetértésből duzzogás lesz, mindketten fáradtak leszünk én meg még nyűgös is, kockásra leszek csikizve, kitalálunk még pár elmebajos szófordulatot - a legutóbbi a gumimedvepornó volt - és megtudom, milyen, ha maga a megtestesült Mr.Tökéletesség egy teljes héten keresztül boldogít. Juhú.
Különben is "ocan Böhönye".

Ez teljesen friss, ahogy megnyitottam a Youtube-ot, egyből a szemembe ötlött. Számomra a karácsony 24-ig tart, ennek megfelelően nem éppen karácsonyi a szám, de arra jó, hogy két ünnepi zabálás (amit természetesen mellőzök és ugyanúgy madár-mennyiségeket eszek, mint egyébként) és sütemények között kicsit "mansonkodjon" (egyszerűen nem jut eszembe jobb szó a szám által ért benyomások leírására és nyilván ti is csak akkor fogjátok tudni értelmezni, ha megnyitjátok és rákattintotok arra a naaaaagy piros háromszögre, ott lent, egész balra.)

http://youtu.be/34V7nxZCshM

Tsók

A bejegyzés trackback címe:

https://memety.blog.hu/api/trackback/id/tr383494933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása