...vagy meghülyült az rendszer és azért dob ki ilyen mókás statisztikákat?

névtelen.JPG

Mindenesetre puszi a hasatokra, a memety-blog hűséges olvasóinak járó nagykeresztet pedig majd postázom.
(Hülyeséget félretéve; ti tényleg úgy gondoljátok, hogy érdemes elolvasni ezt a nagytucat marhaságot? o.O)

A megrökönyödés után némi aktualitás, plusz néhány dA-os képlink a Balázsnak készített reggelikről. (Figyelmeztetés; a képek megtekintése során a fokozódó nyáltermelés következtében történő billentyű-összenyálazásért, ill. az ebből adódó károkért nem vagyok hajlandó felelősséget vállalni. Továbbá; éhesek, diétázók, kismamák, szívbetegek, cukorbetegek és idióták érdeklődjenek orvosuknál, gyógyszerészüknél a témáról a képek megtekintése előtt.)

Hétvégén Balázsoztam (ahh, minő váratlan fordulat!), a hét eleji borongós, Balázs Ausztriában tartózkodása miatt a fb-ra korlátozódó (helyenként majdnem-szakításba torkolló) bájcsevejt meg sem említettük hétvégi jókedvünkben, viszont olyat csináltunk, amit már régen. Jövő-jövő héten végre sor kerül az oly' sokat emlegetett közös nyaralásunkra, bár nem kettesben és nem egy hétre, ellenben a barátaival és három napra, ingyen szállással, ami azért elég jó dolog. (Nem bírok kihagyni egy egészen aprócska utalást; Balázs, szilvásbukta? Kivételesen nem a Schimán-videóra gondolok.)
Tegnap összehoztam szívem csücskeit egy parkban sörözésre, Gergőnek és Pikának, ill. Balázsnak mutattam be az Alfát, most már mindenki ismer mindenkit, ahogy elnéztem, be is fogadták a klánba, bár kissé lassan oldódott a hangulat. Harcoltunk különböző verziós fénykard-alkalmazásokkal, kielemeztük a FartFartFart alkalmazásban található különböző finghangokat, Pikának ismét előjött a tuctuc-zene hóbortja, leszólták Mansont és hümmögtek a Nirvanára, Nomy ellenben nagyon ott van a szeren, Alfát pedig megfojtom, amiért ingyen megy Szigetre, bár dolgozni, de megy és ott lesz a Sum41-on.
Kemény jövő és jövő-jövő hétnek nézek elébe; holnaptól péntekig gyakszi, péntek este Gergőzök, aztán hazakóválygok valami reggeli busszal és egyből vonatozunk is a Balatonra Hugiccal. Vasárnap estére hazaesek, mosok, pakolok, hétfőn vissza a Balatonra, de máshová. Szerdán haza, mosok, pakolok, csütörtök reggel indulunk *****-be (hogy hova és miért, csak később részletezhetem), szombatig maradok, hazamegyek, mosok, pakolok, vasárnap délután-este-éjjel Alterába.

Lö (lő) képlinkek:
http://saucysaturday.deviantart.com/#/d56l8g0
http://saucysaturday.deviantart.com/#/d56l88r
http://saucysaturday.deviantart.com/#/d56l9i0

Tsók

Ui.: még mindig egy kibaszott ló vagyok és nem tudom túltenni magam a szerdai kretén-faktoron. ("Sose szabad fullba' nyomni a kretént." ).

A bejegyzés trackback címe:

https://memety.blog.hu/api/trackback/id/tr714636386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása