"te annyira édes kis elmebeteg vagy"
Pont így érzem magam.

 

Először is:
http://tekasztorik.blog.hu/2011/04/14/azok_a_boldok_szep_napok_eg_veled

És másodszor:
http://tekasztorik.blog.hu/2011/11/03/hanykor_holdkor 

Köszönjük meg széépen Soniának, amiért megosztotta velem ezt a gyönyörűséget, így téve lehetővé további megosztást.

És rátérve a tárgyra. Banditadrága barátom gyöngyszemei következnek.

"Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grill sütőt, akkor hány barkasz hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponokkal?"
"...alterrábán rájöttünk (hatalmas gondolkodás után), hogy a medve sok gyümölcsöt megeszik, ezáltal sok gyümölcs lesz benne.. mint tudjuk: a gyümölcs -> pálinka, ezért mi úgy gondoltuk, hogy biztos lehet úgy is pálinkát csinálni, hogy a medvét is kifőzzük:D így született meg a medvepálinka elmélete és múltkor brilliáns elmém rájött, hogy micimackó ráadásul sok mézet eszik, ezért belőle igazán minőségi mézes pálinkát lehetne főzni.
(...)
ráadásul kicsit eláztatta a táskáját páleszel a haverom, így csütörtökön a materkórán a füzetét szagolgattuk, mert pálesz illata volt (...) ha már kifolyt az illata ne vesszen kárba.. :D"

Szőcére emlékezve (ez az én agyrémem):
"régesrég, egy messzi-messzi galaxisban, de legalább is a tavalyi nyár szőcekempjén részt vett egy látens alkoholista leányzó. mivel a mértéket nem ismerte, szombat virradóra furcsa folt csodásította magát a tőzegeprek között. így lett a rókamoha..."
vagy valami ilyesmi.

Természetesen ma sem maradtok szám nélkül.
 

Végezetül pedig itt egy szárnyát bontogató bloggerina műve:
http://littlenie.blog.hu/2011/11/12/indula_mandula_2

Tsók

Ui.: imádom, hogy zaklatható vagy fbchaten az esetek 99%-ában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://memety.blog.hu/api/trackback/id/tr933373540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása