záró rész

2010.06.10. 16:27

 először is nyugi. neem, ez még nem a záró poszt, ahol végleg befejeződik a blog, és már senki sem folytatja tovább. a cím inkább csak egy szakasz lezárására utal. ismét megváltozik majd pár dolog, és ez a blogon is meg fog látszani.

új külsőt álmodtam a saját, különbejáratú firkafalamnak, kb. ilyesmi lesz a témája is, de egyelőre többet nem árulok el :)
sajnálom, hogy már megint legalább 1 hete nem írtam semmit, de az életem zűrösebb, mint valaha. iskola, érzelmek, barátok, külső, család terén is. szóval gyakorlatilag annyi szabadidőm van, amibe pont belefér egy kis gyakorlás Bélán, a gitáron (igen, így neveztem el, lehet röhögni), meg egy minimális takarítás, rendrakás, bár ez a fajta tevékenység sajnos nagyon nem látszik meg a szobán, ami mostmár egyre inkább emlékeztet egy bombatölcsérre, mint hálóra.

igazából nem is értem, miért nem kezdtem helyből a nagy újsággal, miszerint új hajam van! tiszta jóól néz ki, kicsit emo style-os, és a többségnek nagyon tetszett (azért csak a többség, mert anyám helyteleníti, a srácok köcsögösködtek, a Dani pedig hevesen tilitakozott, lévén, ő kifejezetten nem bírja az emókat :/ ) páran még ki is jelentették, hogy ők is ilyet akarnak, és basszus, tök rendesek voltak velem!! én, hát één kajak meglepődtem, hogy mi ez a fene nagy szimpátia, mert olyan abszurd, hogy egy frizkón múljon az ember népszerűsége. mindegy, örülök neki, egész kis kedves fejem lett. már-már egész emberszerűnek tetszem :P  persze azért a ruhatáram még nem az igazi, kb. naponta szakad meg a szívem egy-egy ruháért. de ha létezik egy csöppnyi kis igazság is ezen a Föld nevű szemétdombon, akkor kapok nyárimelót, amiből majd felöltözhetek (persze nem a pénzt fogom magamra aggatni; habáár, az elég extrém lenne...)

nemsokára VAKÁCIÓ, így, csupa nagybetűvel, mert ez a nyár ígérkezik az eddigi legjobbnak. talán-talán, még jobb lesz, mint a tavalyi; de ez csak szemptemberben derül ki, viszont a szünetig már teljesen használhatatlan leszek, teljesen szét vagyok zuhanva, elkél a pihenés. viszont a szünetben majd rendszeresen futni fogok, társasági életet élek (vagy legalább is szeretnék majd ^^), strandolok, barnulok, hülyére gitározom magam, és persze dolgozom, ha összejön.

viszont most lelépnék engedelmetekkel, mert ragadok, mint a légypapír ebben az idióta időben (megyek is ki Kanadába, cserkészbecsszó), azonkívül rettenetes kanszagom van, mert ezek az állatok összefújkáltak mindenféle büdi pasi-piszpiszekkel (aki nem tudná; mert meglepően sokan nem tudjátok ennek a rendkívül fontos szónak a jelentését: dezodor). szóval, megyek fürdeni, annak ellenére, hogy tudom, tök fölösleges.

bye!

A bejegyzés trackback címe:

https://memety.blog.hu/api/trackback/id/tr332071964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása