mitmondabusz?

2012.04.09. 02:52

Kurva dögök, ezek gyökerek, érted, nagybetűs gyökerek, így: GYÖKEREK. Meggyepálom egyszer, ugyanúgy visszamászik az öccsére, meggyepálom még egyszer, a bot majdnem eltörik, ugyanúgy visszamászik. Most meg itt fekszek szegény molesztált Jake-től 20 centire, hülye Elwood pedig meg van róla győződve, hogy ha nagyonnagyon halkan jön, akkor nem veszem észre.

De nem baj, hiszen itt van Silk Cut, hogy kirángasson a kettesszámú miniatürizált idegösszeomlásomból - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannyira örülök neked *-*

Mellesleg igeen, volt egy kisebb kimaradás, majd lesz Helyzetjelentés is, de nem itt és nem most, ellenben Tesco-beli szórólaposztogatós élményeket fogok taglalni, meg Balázsról/nak/ért/hoz akarok írni egy újabb szerelmes-rajongós posztot, azonkívül hétvégére várható egy őrületes 30Y koncert, arra izgulok már két hónapja, szóval lesz itt olvasnivaló, csak mozgósítanom kéne az ujjacskáimat.

Tudom, hogy így frissen-ropogósan a lőtéri kutyát se fogja érdekelni, de esetleg emberibb időben menjetek rá a naaagy fehér háromszögre a fehér körvonalú, szürke színű, legömbölyített téglalapon.

Tsók

Ui.: na neeeeeeem, most kaptam agyfaszt, fél perce fordultam el, de tényleg csak egy tüsszentés erejéig, Elwood már Jake fölött, utóbbi mint egy rossz kéjenc, előbbi cukrosbácsis. Kész, vége, én itt, most és azonnal le/fölmondtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://memety.blog.hu/api/trackback/id/tr464372665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása